Michal Tłaczała din IBM Wrocław Polonia a coordonat uciderea mamei mele!

EN

Update 22/Sep/2021: Știu din “sursele” mele că Michał Tłaczała din IBM Wrocław i-a promis o valiză cu bani procurorului Marius Crivăț dacă îmi omoară mama și eu mă “vând” la IBM.

În Decembrie 2014 mama mea (decedata in 2019) a fost internata la Spitalul Universitar din București exact în aceeași perioadă când înjuram pe mail compania IBM iar procurorul Marius Crivăț făcea Gang Stalking cu mine și nu știa cum să afle pentru Michal Tłaczała de la IBM de ce m-a dat afară managera mea Cristina Dinuleț. Deodată, când s-a externat mama, a fost găsita cu Hep B. Am motive întemeiate să cred ca acest procuror Marius Crivăț a infectat-o cu o seringă folosindu-se de vreo asistentă, mama mea
fiind singura mea sursă de venit dacă nu aveam un loc de muncă.

În 2017 mama iar a fost internată și doctora de la spital ne-a dat-o acasă că nu mai are ce să-i facă. Am luat-o acasă și am găsit pe internet un tratament natural cu care i-am mai prelungit viața cu doi ani. Tratamentul îl luam din afara României iar o dată procurorul Marius Crivăț folosindu-și influența i-a ținut tratamentul în vamă și nu mi l-a adus curierul decât peste două zile. Mama era singura mea sursă de venit.

În 2019 după ce a murit mama (complicații la ficat de la Hep. B) m-am angajat la Glovo, FoodPanda, Tazz, BeeFast iar toate aceste locuri de muncă le-am pierdut din cauza procurorului Marius Crivăț de la DIICOT și Michal Tłaczała din IBM.

Tind să cred că acest procuror Marius Crivăț este șantajat de Michal Tłaczała și îl folosește din interes împotriva mea să-mi pierd locurile de muncă altfel îl spune ce a făcut iar Michal Tłaczała Membru din Conducerea de Directori IBM Wroclaw Polonia a coordonat uciderea mamei mele.

De asemenea mă tem pentru viața mea că acest procuror mă poate înțepa pe stradă cu un ac infectat.

Această plângere a fost deasemenea trimisă autorităților din Polonia si România.

Citește și: IBM Polonia apelează la un procuror DIICOT să distrugă viața unui fost angajat.