IBM Polonia apelează la un procuror DIICOT să distrugă viața unui fost angajat.

English Română

După ce a refuzat să se prostitueze în companie, IBM Wrocław Polonia apelează la procurorul Marius Crivăț de la DIICOT să trimită un fost angajat la psihiatrie pe viață FĂRĂ PROBE la dosar!

UPDATE 18/Sep/2021: Michal Tłaczała din IBM Wrocław Polonia este criminalul mamei mele!

Aleksandra Stepien

În 2010 m-am angajat în IBM Wrocław Polonia ca Specialist IT. Managera mea de atunci Aleksandra Stepien (Petrova, foto) mi-a cerut favoruri sexuale pentru o carieră în companie. Într-o zi s-a urcat la mine pe birou cu fundul și-a început să vorbească cu colegii în timp ce eu lucram la laptop. Altă dată după un teambuilding m-a condus acasă și i-am spus să mă lase pe strada principală iar ea m-a întrebat dacă nu vreau să mă lase mai aproape.

Cristina Dinulet

După ce a schimbat echipa a adus în locul ei o altă manageră, Cristina Dinuleț (Livadariu, româncă, foto) care a început un bullying asupra mea tipic prostituției din corporații folosind colegii de muncă care habar nu știau că mi se cere să mă prostituez. Ori plecam din companie și aveau ele grijă “să mă angajez” în altă companie dând un feedback negativ ori intru în jocuri ori practic prostituția.

Monika Slomiany

După doi ani, prin 2012 sătul de bullying am escalat problema la Resurse Umane unde intră in scenă altă prostituată din companie pe nume HR Business Partner Monika Slomiany (foto) care după ce mi-a spus că va vorbi cu alt manager ca să schimb echipa a așteptat să-i dau o “bere” înainte ca să-și facă treaba.

Când văd că nu mă mută nimeni în nici o altă echipă încep și escalez mai departe la 2nd Line Manager: Marcin Kolodziej. Acesta face un meeting cu mine și Monika Slomiany iar aceasta se comporta ca Scarlett Johansson în Lucy. Meetingul nu duce la nici un rezultat, nu mă mută în altă echipă.

Michal Tlaczala

Apoi escalez la 3rd Line Manager: Michal Tlaczala (foto). Iar el băiat deștept (neștiind că mi se cere să mă prostituez) mă dă afară din companie pentru că nici el nu a vrut să-și facă treaba. Bine că nu era gay că-mi cerea și ăsta să mă prostituez! Motivele demiterii le aveți aici!

După ce m-au dat afară și am început să-mi caut în altă parte de muncă și după cum bănuiam ce să vezi nu mă angaja nimeni. Bă dă-mă dracu! Cu 3 ani experientă și 3 cursuri Microsoft nu-mi găsesc job? Sigur că nu căci unde aplicam sunau la IBM iar ei aveau grijă sa dea un feedback negativ de mine ca viitorii angajatori să-și piardă interesul în mine.

Ce fac eu? Încep și atac compania cu mail-uri. Am trimis la mailuri de nu mai puteau lucra angajații în companie si ce face IBM? Sună la Secția 21. De fapt fosta manageră Cristina Dinuleț trimisese un mail si am dat o declarație, nu mi-au dat nici o amendă (că nu aveam salariu, nu eram angajat) nu le-am spus că mi-au cerut să mă prostituez ci doar că mint de mine la alte companii. Nu m-am oprit din trimis mail-uri și intră-n scenă DIICOT! Dar IBM nu trimite la dosar nici o probă si vin 3 băieți de la DIICOT la mine-n casă cu un mandat fără nici o bază legală. Motivul perchezitției: Percheziția domiciliară este necesară, deoarece în imobilul menționat ar putea fi descoperite probe în legatură cu infracțiunile pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză. Băi frate, eu zic sa emiteți mandate d-astea pentru toată populația țării, poate poate o să găsiți ceva la cineva-n casă. Judecătorul care a emis mandatul: Terceanu Valeriu Mihail.

Mă duc la audiere, procurorul Marius Crivăț nu-mi arată nici un dosar, dar tu declară că trimiți mail-uri pentru că nu avem probe! Și declar că eu trimit mail-uri (nu le-am zis ca mi-au cerut să mă prostituez), eu nu văd care e problema dacă mint de mine la alte companii ca să-și piardă interesul să mă angajeze! Și mă pun în control judiciar două luni. Asta se întampla în Iunie 2015. Am stat două luni în control judiciar după care mă sună de la IGPR inspectorul Marius Manică, unul din băieții care au venit la mine-n casă să mă cheme să-mi facă expertiza informatică la laptop. Ce să vezi? Sigiliul de la laptop nu mai era același. Dar văd că asta e o metodă des întâlnită în practica DIICOT. Atunci de ce m-ai m-au chemat la IGPR dacă deja au făcut expertiza informatică la laptop? Să mă întrebe de IBM. Am stat cu inspectorul Marius Mănică de vorbă despre IBM și ce mai zic eu de fosta manageră Cristina Dinuleț. După care îmi prelungesc iar controlul judiciar cu încă două luni. Dar de ce nu trimiteți dosarul in judecată? Ce așteptați? Probe? Așteptați să vorbesc frumos de IBM și Cristina Dinuleț?

În timpul ăsta fac cereri (mail-uri, fax-uri) să îmi arate dosarul, să-l trimită spre judecare, să-mi returneze laptopul, să mă scoată din control judiciar, la Parchetul General catre fostul Procuror General al României Tiberiu Nițu (răspuns: cererile dvs. au fost trimise la DIICOT, adică eu mă plângeam de procurorul Marius Crivâț că intervine pentru IBM și că nu sunt probe la dosar iar ei trimiteau plângerile mele la Marius Crivăț), la Tribunalul Bucuresti către Președintele Tribunalului București Laura Andrei (răspuns: dosarul a fost trimis la DIICOT, alt răspuns a fost că nu-mi dau dosarul că e la judecător pentru redactare dar nu mai găsesc foaia), la DIICOT către fostul Procuror Șef Direcție Constantin Daniel Horodniceanu (răspuns: cererile dvs. sunt nefondate, adică eu le spun că nu sunt probe la dosar și că procurorul Marius Crivăț intervine pentru ei și să-mi retunrneze laptopul iar cererile mele erau nefondate). Nimeni nu vrea să-mi dea nici un dosar. Până nu am făcut plăngere la Inspecția Judiciară nu mi-au dat nici un dosar. Și mă duc să văd dosarul și ce să vezi? Nu sunt probe la dosar! Aceasta este o “probă” cu care 400 de angajați IBM, vezi chipurile, se chinuie să-mi blocheze mie mail-urile dar nu demonstrează nimic că eu trimit mail-uri în companie, deci pe ce acuzații ați venit la mine-n casă? Și dacă am trimis atât de multe mail-uri (cică 50 de milioane) de ce nu au trimis probe la dosar dacă e atât de grav de nu mai pot lucra angajații în companie?

Până nu am văzut dosarul nu am știut cine mi-a facut plângerea. Eu trimiteam injurii în IBM și-l înjuram pe 2nd liner Marcin Kołodziej iar când am văzut dosarul și am văzut: 3rd line manager și Member Of The Board Of Directors: Michał Tlaczala am înțeles ce se întâmplă. Acest psihopat (eu lucrând acolo în companie îi cunosc) îl coordona pe procurorul Marius Crivăț de la DIICOT și-i spunea ce să scrie pe mandat, ce răspunsuri să-mi dea când îmi refuzau cererile să consult dosarul pe motiv că dacă văd numele lui la dosar mă duc să-i fac ceva! Voia să vadă dacă procurorul Marius Crivăț intră în jocul lui, iar procurorul Marius Crivăț chiar voia să facă ceva pentru IBM. Iar în timpul în care eu eram în control judiciar psihopatul de la IBM Michal Tlaczala și coordonatorul cazului juca la două capete: punea angajați foști și actuali din companie să mă contacteze pe Facebook să-mi spună să-i sun pe manageri și să-mi cer scuze. Credea că dacă a venit poliția la mine-n casă m-am c#c$t pe mine de frică!

După ce am văzut că nu sunt probe la dosar (și chiar cu probe la dosar n-o să-mi dea nimeni închisoare pentru așa ceva) că nu-mi returnează laptopul și oricum nu mă angaja nimeni mă apuc și trimit iar mail-uri în companie din telefon în Cloud de data asta înjurandu-l pe Michal Tlaczala, coordonatorul cazului DIICOT. Eu eram obligat să-mi cer scuze de la el ori nu mă angaja nimeni! DIICOT, nu mai ai dosare?

Așa că ce se mai apucă procurorul Marius Crivăț să facă? Îmi face expertiza psihiatrică! Bineînțeles coordonat de psihopatul de la IBM Michal Tlaczala. Eu eram nebun că nu-mi găsesc job, că nu m-am prostitutat în companie, că nu intru în jocuri, că nu-mi cer scuze de la manageri iar procurorul DIICOT trebuia să “se spele” pe mâini că intervenise pentru IBM fără probe și să mă scoată nebun. Trebuia să mă duc la psihiatrie parcă nu putea DIICOT să vină să-mi ia și telefonul sau să-mi dea o amendă.

Mă duc la I.N.M.L Mina Minovici cu Inspectorul Marius Mănică (până mă evaluează comisia iar mă întreabă despre IBM și Cristina Dinuleț) și încep 3 doctori (femei) și mă evaluează, mă întreabă dacă sunt gay, dacă mă masturbez, dacă am cursuri Microsoft, ce jocuri îmi plac pe calculator, o alta îmi citea dosarul în spate pe o canapea și se crăcăna pe ea de râs de ce-am scris eu acolo, iar comisia a concluzionat următoarele: Numitul (eu) prezintă tulburare delirantă persistentă, are discernământul mult scăzut în raport de faptele pentru care este cercetat, comisia recomandând aplicarea măsurilor de siguranță cu caracter medical prevăzute de art. 109 Cod penal (obligarea la tratament medical), în lipsa cărora evoluția afecțiunii psihice putând deveni periculoasă. Eram periculos, trebuiam băgat la nebuni că trimit mail-uri și să înghit pastile, scria pe prospectul medicamentelor: oprește mesajele electronice de tip SPAM! Procurorul Marius Crivăț a tras sforile la Mina Minovici să mă scoată nebun în acte!

Nu mă opresc din trimis mail-uri și-mi trimit dosarul în judecată. La Tribunalul București respinge cererea DIICOT de internare și fac apel la Curtea de Apel. Judecator: Radu Adina Adriana, îi spun în instanță că nu sunt probe la dosar iar ea mă trimite la psihiatrie pe fapte imaginare! Din experiența mea cât m-au plimbat prin tribunal am observat că nu contează ce zici tu ca inculpat, poți să ai și dreptate, judecătorul se ia după procuror ei nici nu citesc dosarele în instanță! Iar procurorul Micu Cristinel habar n-avea ce e la dosar, îi mergea gura și repeta întruna că sunt nebun, bolnav mintal, că trebuiesc internat. În ziua în care m-au dus la psihiatrie au venit din nou 3 băieți la mine în casă (unul era nou) cu un mandat emis de judecatoarea Anca Saru. De data asta au pus o lege pe mandat: Perturbarea sistemelor informatice și șantaj. Șantajul era ceva de genul: Dacă nu mă suni să-mi dai jobu inapoi nu știi cât rău iți pot face ție și IBM. Dar oare era și asta la dosar sau doar așa din burtă ați scris-o pe mandat? Dar i-am și amenințat că-i bat! De ce n-au pus amenințările la dosar? Dar voi citiți dosarele când emiteți mandate de percheziție domiciliară? Dacă nu sunt probe la dosar cum ai tras concluzia că am perturbat sistemele informatice? Și mi-au mai luat un router și două smartphone-uri.

De ce n-au trimis nici o probă la dosar? Dacă vedeam vreo probă la dosar eu atunci deschideam gura că m-au pus să mă prostituez așa fără probe știam că nimeni nu o să mă condamne și n-am spus nimic nimănui că dacă afla psihopatul de la IBM el acoperea, știa că e ceva între mine și Cristina Dinuleț dar nu știa ce. De cealaltă parte n-am știu cum merge sistemul judicar și că judecătorul se ia după procuror. Am crezut că ei judecă, ascultă ce ai de zis, citesc dosare mă achită din lipse de probe îmi dau înapoi echipamentele informatice și mă apuc să-i înjur liniștit.

P.S. Procurorul Marius Crivăț in 2009 a lăsat în libertate un pedofil după ce a violat o minoră de 14 ani pe motiv: primul dosar n-ar fi fost solid, iar procurorul nu a riscat să îl ducă în fața judecătorilor, pe motiv că pierdea, iar acest lucru îi dăuna în carieră. Dar la mine fără probe nu i-a mai dăunat în carieră.

Experiența la psihiatrie:

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

Internat în Decembrie 2015:

Spitalul Sapoca, Buzău.

Vedeți această poză? Toți au fost pacienți cu mine, colegii mei ca să zic așa, îi recunosc pe toți de la spate. Știrea este cât se poate de reală si e din 2019, (un pacient omorâse alți 4 pacienți și rănise alți 9) când eu eram deja externat. Se duceau la magazinul din curtea spitalului, aveam voie de două ori pe zi să mergem la magazin. Nu aveam voie Cola, cafea că nu făceau bine în amestec cu medicamente.

Un coleg/pacient după ce a fost mutat pe altă secție unde nu aveai restricții la magazin, Cola și cafele a făcut infarct și a murit. Se întâmplau multe acolo, îmi luam șuturi în fund și capace după ceafă degeaba de la câte un nebun. Dacă te luai la bătaie te băgau într-o cameră capitonată te legau de pat și-ți măreau doza de medicamente. În cameră am avut un coleg fost Director la o firmă de construcții, simpatic, mare șahist, care își omorâse mama. Avea o obsesie să ne apuce, să ne tragă și să ne strângă de testicule, sâni, fund iar pe mine m-a și mușcat de mână. El glumea dar noi ne săturasem. Dacă ne plângeam la doctori îi măreau doza de medicamente dar nu se schimba nimic. Medicamentele psihiatrice nu sunt făcute să trateze vreo boală ci doar să te liniștească. Adică dacă ești nervos acestea te fac legumă încât nici balele în gură nu ții le mai ți.

Aș vrea sa fac o paranteză și să spun că prima lună, decembrie 2015, am stat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din București unde pentru că am refuzat medicamentele au venit două asistente cu doi paznici și-un pacient s-au chinuit să mă lege de pat (m-am lăsat legat că cred că dădeau în mine paznicii) și mi-au făcut o injecție de m-au amețit (vreo două zile) după care m-am dezlegat singur de pat și le-am dus cordoanele la asistente. Doctorii de la Obregia erau conștienți că Poliția le aduc pacienți perfect normali la cap dar la Săpoca nici un doctor n-a observat că nu sunt nebun.

Dobre Luminița

Doctorița de la Săpoca care s-a ocupat de mine, o fată foarte draguță de altfel Dr. Dobre Luminița Mihaela (foto) mă vedea ca pe un băiat foarte drăguț dar care avea o problemă. Dar pentru mail-uri trebuie să fiu internat la psihiatrie alături de nebuni și criminali? La spital de MAXIMĂ siguranță!?

Cum am ieșit din spital când puteam rămâne pe viață acolo!? Ai o șansă pe an! O dată pe an se adună o comisie formată din doctori și procurori/judecători care te evaluează. Binențeles depinde și de faptă că dacă ai crimă nu ieși după un an, iar eu doar am trimis mail-uri! Cum puteam rămâne pe viață!? La întrebarea: Crezi că angajații IBM aveau ceva cu tine? Dacă răspundeam cu DA atunci mai rămâneam acolo, dacă răspundeam cu NU atunci aveam șanse să plec. Așa că am început să fac pe nebunul! Da, e in capul meu, sunt vinovat, sunt dus cu capu, ziceam eu iar doctorița Dobre Luminița mă uitam în ochii ei nici nu se prindea că eu o mint. Nu i-am spus că mi-au cerut angajații să mă prostituez, aia mai lipsea, chiar ar fi crezut că sunt nebun de-a binelea. Păi să-i fi spus că fosta mea manageră Aleksandra Petrova s-a urcat cu fundu pe birou la mine și a-nceput să vorbească cu colegii de față cu mine în timp ce eu lucram la birou… Cred c-ar fi făcut o față și mi-ar fi zis că n-a mai pomenit așa ceva și-mi mărea doza de medicamente.

După un an se adună Comisia de evaluare Medico Legală Psihiatrică la Spitalul Săpoca secția Ojasca și sunt propus pentru externare cu obligația la tratament medical pe viață. În decembrie 2016 ies din spital (plus Bilet de Ieșire din Spital și o porțiune din referat). Trebuia să mă prezint lunar la LSM (Laboratorul de Sănătate Mentală) din raza de unde aparțin pentru a-mi lua medicamentele altfel dacă nu mă duceam mă întorceam iar la Spitalul de Psihiatrie Săpoca și stăteam cel puțin doi ani. Orice faptă penală care aș fi făcut m-aș fi întors înapoi in spital, nu la închisoare deoarece eram considerat bolnav mintal.

Dar să ne întoarcem la DIICOT și IBM. Nici nu mă întorc bine acasă că deja coordonatorul cazului psihopatul Michal Tlaczala mă aștepta pe Facebook cu colegii ca să vadă el când o să am acces la internet, stiind că nu mai am laptop si telefoane mobile. Apoi procurorul Marius Crivăț îmi trimite de plată încă o amendă de 100 RON. Din ce bani prietene că eram neangajat de aproape 4 ani. Crezi că am făcut bani în spital? Dar psihopatul coordona iar eu nu-mi căutam job și stăteam acasă și insista cu colegii pe Facebook să mă bage în seamă. Și zic eu: Ia s-aplic eu la IBM. Aplic la IBM în 5 mintute vine poștașul la mine la ușă mă citează la DIICOT. Trebuia să semnez un acord de recunoaștere al vinovației de parcă nu recunoscusem deja că eu am trimis mail-uri in companie și dacă recunoșteam (zice procurorul coordonat) îmi luam o pedeapsă mai mică cu suspendare. Dar nu vroiai cu executare? Păi eu ies din spitalul de psihiatrie si vroiai sa mă bagi în inchisoare? Îmi făcuse plângere și Atos Bydgosczc căci trimisesem mail-uri și în Atos că între timp fosta manageră Cristina Dinuleț se angajase acolo după ce m-a dat pe mine afară din IBM și aplicasem pentru un job fără să știu că ea lucra acolo, programasem un interviu cu ei in 2014 dar la data respectivă nu m-a sunat nimeni. Cică ei m-au sunat dar am avut telefoanele închise. Le-am spus păi hai să reprogramăm. Păi ce au mai răspuns la mail?

Declar ceea ce deja declarasem, și îmi mai luasem 2 ani jumate cu suspendare, o amendă de 1000 de lei și interzicerea dreptului de a comunica direct/indirect prin intermediul internetului cu persoana vătămată IBM GSDC Polska și trebuia să mă mai și prezint la Serviciul de Probațiune București lunar. Deci eu lunar mă duceam la LSM și probațiune! Îmi luam rețeta de medicamente, mergeam și luam medicamentele de la farmacie dar eu nu le mai înghițeam de când ieșisem din spital iar în foarte scurt timp mi-au dispărut și efectele secundare (aveam un bălăngănit pe picioare când stăteam pe loc). Între timp găsisem o portiță în lege și iar începusem să înjur IBM-ul (făcusem un blog plin de injurii și-l trimiteam sub formă de CV la alte companii din Polonia).

Într-o zi mă duc la LSM Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependenților pentru Tineri Sfântul Stelian unde fusesem alocat iar doctorul de la spital Dr. Lucian Vasilescu (foto) mi-a spus că a primit niște plângeri de la Tribunalul București că nu-i las în pace (pe IBM) și i-am spus ce se întamplă că ei nu mă lasă în pace și mi-a zis în față: Nu ești nebun!

Sătul să trimit pe la alte companii “CV-ul” meu cu injurii către IBM, după doi ani, în 2019 am trimis un mail la Politia din Wroclaw Polonia spunandu-le că mi-am pierdut job-ul din cauză că fosta manageră Cristina Dinuleț m-a dat afară din IBM pentru că nu m-am prostituat cu Aleksandra Stepien. Bine, eu mai trimisesem un mail cu un an înainte dar nu mi-am dat numele adevărat și nu le-am zis că m-au pus să mă prostituez ci că e un nebun (Michal Tlaczala) și o prostituată (Monika Slomiany) care dau angajații afară din companie degeaba și le-am trimis Poliția în companie de le-au luat declarații la ăștia doi.

După ce le-am trimis mail-ul din link-ul de mai sus, l-am postat pe blog (n-am să postez blogul cu injurii aici) și l-am trimis pe mail, masiv, la celelalte companii din Polonia, corporații mari, Guvernul Poloniei, Cabinetul Premierului, s.a.m.d. cu titlu: Complaint to Police that IBM Wroclaw practice prostitution. Făceam SPAM! Ce să vezi? N-a mai venit nici un DIICOT la mine la ușă, nu mai m-a sunat nimeni de la Poliție, nici un judecător n-a mai emis nici un mandat pentru Marius Crivăț să-mi ia echipamentele informatice. Ba mai mult, nici la probațiune nu mai m-am dus (că e departe) nici la LSM nu m-am mai prezentat. N-a mai venit nici un DIICOT la mine la ușă să mă aresteze și nici să mă interneze și nici amenda de 1000 de RON n-am plătit-o!

Și suntem în 2021. Chiar în acest moment fac SPAM. De anul nou Ianuarie 2021 chiar am trimis mail-uri in IBM la aproape 2000 de angajați. Ce să vezi și-au pus filtru! Au știut să-și pună un filtru încât să nu le mai curgă mail-urile pe ecran să le perturb activitatea! Dar ce, e nevoie de 400 de angajați să pună un filtru? Ai nevoie de un singur om dar ei nu au vrut să blocheze mail-urile ci aveau nevoie de motiv să sune la DIICOT, acum când au văzut că nu mai intervine Marius Crivăț pentru ei și-au pus filtru pe server. Încă mai pot trimite mail-uri dar nu masiv încât să le perturb activitatea. Mai trag o insultă un mișto de ei din când în când.

După ce s-a aflat peste tot în IBM Wroclaw și nu numai că m-au dat afară că nu m-am prostituat din cât de mândrii erau în 2016 că s-a băgat DIICOT pentru ei atât de gunoaie au ajuns încât nu-i mai angajează nimeni. Dacă postam pe www.wykop.pl blogul meu cu plângerea trimisă la Poliția din Wroclaw Polonia în 3 ore eram în trending pe primul loc dar îmi ștergeau adminii postarea și mă blocau.

Acum dragă Michal Tlaczala, Monika Slomiany, Aleksandra Stepien and Co. mai căutați-vă job vedeți cine vă mai angajează. Aplicați la Microsoft, Oracle, Atos etc de-i puneați să mă sune cică pentru un job (voi vroiați să aflați ce-am făcut eu de am avut cele mai tari servere de Counter-Strike din România) vedeți dacă vă angajează.

De ce am făcut site-ul ăsta acum si nu mai devreme? Eu am crezut că are onoare Poliția ‎si ca procurorul Marius Crivăț se va lua de ei când va afla ca a fost folosit de prostituate și hoți‎, dar el s-a murdărit pe mâini conștient și nu putea da înapoi la șefii lui să accepte că a venit la mine-n casă fără probe și că s-a folosit de judecători să-i dea mandate iar de când am ieșit din spital și până astăzi DIICOT a făcut experimente sociale pe mine și mă urmărește degeaba. Nu le vine să creadă că psihopatul de la IBM Michal Tlaczala i-a mințit și că eu nu fac nimic. ‎Chiar m-au provocat în speranța că poate aș putea face ceva pentru a avea ceva în dosar împotriva mea să se spele pe mâini pentru că s-a folosit un judecător.‎ Spre exemplu: Au pus niște copii să dea cu pietre în mine și să mă înjure. Plus c-au mai și încercat să mai facă câte ceva pentru IBM de parcă procurorul Marius Crivăț e pe statul de plată al IBM Polonia, a ajuns un fel de reprezentantul IBM-ului la DIICOT. O dată m-au trimis la un client (eu nu mai lucrez în IT dar DIICOT are acces la sistemele informatice unde lucrez eu) și l-au pus p-ăla să mă facă prost crezând că poate cine știe ce fac și mă dă afară actualul angajator și “mă vând” la IBM așa că sătul de experimentele lor sociale am trimis și eu o plângere penală la DNA pe numele procurorului Marius Crivăț și judecătoarei Radu Adina Adriana de la Curtea de Apel.

Aceștia au trimis-o la SIIJ (Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție) iar SIIJ a răspuns: vrem nume! Păi le aveți la dosar, puteați măcar să mă audiați dar voi stiți despre ce prostituate, nebuni și hoți e vorba și că nu sunt probe la dosar iar eu nu-mi făceam speranțe că se va duce vreun procuror sau judecator la închisoare.